Vakmanschap en geavanceerde productie

Walter Donkers startte zijn timmerbedrijf in 1992. Oorspronkelijk verzorgden we alle soorten timmerwerk, van nieuwbouw tot renovatieprojecten. Al snel volgde ook machinaal timmerwerk, dat een steeds grotere rol in onze bedrijfsvoering ging spelen. Eind jaren 90 besloten we ons te specialiseren in deze discipline en op 1 januari verhuisden we naar onze huidige locatie in Deurne. Door doelgericht te investeren en elke afspraak na te komen, staan we in onze regio bekend als een betrouwbare specialist in machinaal timmerwerk, die elke opdracht aankan.

Walter Donker Timmerwerken Werkplaats

Timmerwerken voor aannemers

Timmerwerken Walter Donkers werkt voor zowel aannemers als particulieren. Dankzij ons geavanceerde machinepark kunnen we uiterst snel complex maatwerk produceren. Daarnaast beschikken we over de expertise om nauwkeurig seriematig te produceren. Deze twee kwaliteiten, gecombineerd met het vermogen om op de bouwlocatie mee te denken, maken ons tot een ideale partner voor aannemers.

Trappen en kozijnen voor particulieren

Uiteraard zetten we ons vakmanschap en onze geavanceerde productiemogelijkheden ook graag in voor particulieren. Voor een prachtige trap op maat of nieuwe kozijnen bijvoorbeeld. Daarbij profiteert u van persoonlijke service en een professionele werkwijze. We bespreken uw ideeën, bekijken de situatie ter plekke en vervaardigen een ontwerp dat al uw wensen overtreft.

Walter Donker Timmerwerken Werkplaats