Voor elke woning een houten trap op maat

Timmerwerken Walter Donkers is hét adres voor alle mogelijke houten trappen. Voor een eenvoudig en klein vurenhouten trapje of juist een prestigieuze droomtrap. We verzorgen het complete proces van de eerste ideeën tot de plaatsing en afwerking in huis.

3D-tekening van uw trap

De eerste stap is een afspraak, om uw wensen te bespreken. Daarnaast bekijken we de situatie ter plekke (of de bouwtekeningen) en maken we een ontwerp. Daarvoor maken we een offerte én een 3D-tekening waarop u een duidelijk beeld krijgt van hoe de trap er uiteindelijk uit komt te zien. Na uw akkoord op de offerte gaan wij voor u aan de slag. We meten de trap in en overleggen over de laatste details.

3D-tekening trap
machine Walter Donkers

Productie van uw trap

Daarna gaat de trap in productie. Timmerwerken Walter Donkers produceert alle onderdelen in eigen huis, van de treden tot de leuning. We beschikken over een geavanceerde, CNC-gestuurde trappenmachine die zelfs de meest complexe onderdelen kan produceren. Denk daarbij aan unieke, moeilijke wrong- en kuipstukken van de leuning die haast onmogelijk met de hand te produceren zijn.

Onderdelen uit één stuk

We tekenen uw trap van a tot z uit met behulp van uiterst moderne software. Vervolgens gaat het ontwerp naar de machine. Onderdeel voor onderdeel krijgt uw trap steeds meer gestalte. Elk element wordt uit één stuk hout gemaakt, voor een prachtig en solide eindproduct. Als alle onderdelen klaar zijn, wordt de trap met vakkundige precisie geplaatst. Tot slot is het aan u om te genieten van uw eigen unieke trap, helemaal op maat gemaakt voor u. Niet zomaar een trap; het is de overtreffende trap.


Benieuwd naar de droomtrappen die we voor andere mensen hebben vervaardigd? Bekijk ons portfolio!